Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00 - 17:00 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 800 Kč a máte dopravu ZDARMA
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Stanislavu Šimánkovi, se sídlem Doudleby 69, IČ 65004655 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Jak správně nalít víno a neztrapnit se?
08.11.2022
Jak správně nalít víno a neztrapnit se?
Věděli jste, že ... víno vždy objednává hostitel nebo dolévání zleva či zprava opravdu není šumák. A třeba špatné držení sklenice hrozí pěkným faux pa... číst celé
Jablečný štrůdl z rakouského Veltlínského vína
19.10.2022
Jablečný štrůdl z rakouského Veltlínského vína
Na jazyku vám zatančí lichotivě kořeněné až pepřové tóny. A nejen pro svoji chuť zeleného jablka před ním smekám i v našem podzimního štrůdlu.  číst celé
JOE = perfektní suché víno ke grilování
13.09.2022
JOE = perfektní suché víno ke grilování
Objevte nejlepší výběr z pozdní sklizně Veltlínského zeleného z ročníku 2021 a speciálního vína Zweigelt z ročníku 2019. číst celé
3 triky, jak na návštěvu správně vybrat víno
15.08.2022
3 triky, jak na návštěvu správně vybrat víno
Nechcete na akci s přáteli přijít s prázdnou? Přináším vám tipy jaké víno zvolit, pokud neznáte chuťové preference vašich přátel nebo známých. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Buďte první, kdo se dozví o akcích. Můžete se kdykoli odhlásit. Zasílám jednou měsíc.

Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme. Pokud vám ještě nebylo 18 let, vyzkoušejte fantastické 100% přírodní ovocné mošty.

Proč vybrat u mě?
  • Doprava po ČR - ZDARMA
  • Doprava po SR (Bratislava)

  • Výhradní dodavatel pro ČR
  • 21 let zkušeností
  • Ověřeno zákazníky
  • Veškeré zboží skladem
  • Doručení do 48 h
Kontakty
Stanislav Šimánek
Stanislav Šimánek
(Po-Pá 9:00 - 17:00 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz