Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00 - 17:00 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 800 Kč a máte dopravu ZDARMA
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Stanislavu Šimánkovi, se sídlem Doudleby 69, IČ 65004655 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Jak správně nalít víno a neztrapnit se?
08.11.2022
Jak správně nalít víno a neztrapnit se?
Věděli jste, že ... víno vždy objednává hostitel nebo dolévání zleva či zprava opravdu není šumák. A třeba špatné držení sklenice hrozí pěkným faux pa... číst celé
Jablečný štrůdl z rakouského Veltlínského vína
19.10.2022
Jablečný štrůdl z rakouského Veltlínského vína
Na jazyku vám zatančí lichotivě kořeněné až pepřové tóny. A nejen pro svoji chuť zeleného jablka před ním smekám i v našem podzimního štrůdlu.  číst celé
JOE = perfektní suché víno ke grilování
13.09.2022
JOE = perfektní suché víno ke grilování
Objevte nejlepší výběr z pozdní sklizně Veltlínského zeleného z ročníku 2021 a speciálního vína Zweigelt z ročníku 2019. číst celé
3 triky, jak na návštěvu správně vybrat víno
15.08.2022
3 triky, jak na návštěvu správně vybrat víno
Nechcete na akci s přáteli přijít s prázdnou? Přináším vám tipy jaké víno zvolit, pokud neznáte chuťové preference vašich přátel nebo známých. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Buďte první, kdo se dozví o akcích. Můžete se kdykoli odhlásit. Zasílám jednou měsíc.

Osobám mladším 18 let alkohol neprodáváme. Pokud vám ještě nebylo 18 let, vyzkoušejte fantastické 100% přírodní ovocné mošty.

Proč vybrat u mě?
  • Doprava po ČR - ZDARMA
  • Doprava po SR (Bratislava)

  • Výhradní dodavatel pro ČR
  • 21 let zkušeností
  • Ověřeno zákazníky
  • Veškeré zboží skladem
  • Doručení do 48 h
Kontakty
Stanislav Šimánek
Stanislav Šimánek
(Po-Pá 9:00 - 17:00 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz